Якщо Ви вважаєте ваше волонтерство найуспішнішим, то можете потрапити до книжки - поспішайте

ось такі вони херсонські волонтери
Центр волонтеріату «Добра Воля» готує до друку третє оновлене та доповнене видання посібника з менеджменту волонтерських програм "Рецепти успіху". Упорядники цього унікального видання поставили собі за мету наповнити свою книгу свіжими рецептами успіху реалізації волонтерських програм в Україні.
Тому вони запрошують українські організації та установи, які мають успішний досвід реалізації волонтерських програм поділитись цим досвідом. Для цього необхідно надіслати рецепт успіху у такому форматі:

    Назва волонтерської програми
    Фотографія, яка ілюструє реалізацію волонтерської програми
    Історія появи волонтерської програми (не більше 500 символів) – опис процесу народження ідеї волонтерської програми та її розробки
    Інгредієнти (не більше 500 символів) – опис залучених волонтерів, а також тих, хто керував волонтерською програмою та у різний спосіб підтримав її реалізацію
    Спосіб приготування (не більше 1000 символів) – опис втілення волонтерської програми в життя: як правильно поєднати інгредієнти, щоби досягнути бажаного результату, а також обов’язково вкажіть ті «граблі», на які не варто наступати.
    Контакти шеф-кухаря – електронна адреса та телефон менеджера волонтерської програми.

Рецепти успіху слід надсилати до 30 вересня 2013 року на адресу info@volunteering.org.ua з темою «Рецепт успіху».

Обрані рецепти успіху увійдуть до третього видання посібника з менеджменту волонтерських програм, який вийде у грудні 2013.

Усі автори рецептів успіху отримають від Центру волонтеріату «Добра Воля» примірник посібника у подарунок. Крім того, обрані рецепти успіху будуть опубліковані на сайті Центру волонтеріату «Добра Воля» та на порталі ГУРТ.



Читайте приклади рецептів успіху тут.

Джерело: Гурт