В Києві відбудеться другий Форум з організаційного розвитку


Форум з організаційного розвитку є майданчиком для зміцнення організаційної спроможності українського громадського сектору. Під час Форуму планується проводити безкоштовні майстер-класи, інформаційні сесії, тренінги та консультації.

Будуть обговорюватись нові інструменти та методики, проводитиметься інтерактивний обмін найкращими практиками та винесеними уроками.
Актуалізуватимуться виклики, що стоять перед українськими неурядовими організаціями. Відбудеться ряд паралельних заходів (конференцій, панельних дискусій та «круглих столів») тих ініціатив та організацій, що працюють у сфері практичного покращення життєспроможності українських неурядових організацій. Проходитиме виставка-ярмарок найкращих компаній, що надають освітні послуги.

Форум відбудеться 21-22 листопада 2013 року у приміщенні НСК “Олімпійський” (м.Київ).
Для участі в роботі Форуму необхідно зареєструватися, це можна зробити на сторінці ІСАР "Єднання": http://isar.net.ua/capacity-development-forum-2013/registratio
На цій же сторінці можна ознайомитися з програмою Форуму.

Також на сайті ІСАР "Єднання" http://isar.net.ua/ можна знайти більше інформації про сам Форум та заплановані в його рамках події.