ОТГ області отримали консультації стосовно містобудування, архітектури та земельних питань


25 травня відбулась онлайн-консультація із просторового планування!

Катерина Степчук, експертка Програми «U-LEAD з Європою» надала консультації стосовно містобудування, архітектури та земельних питань, а також підвищення рівня компетентності працівників ОМС для Асканії Нова, Любимівської, Бехтерської, Кочубеївської, Зеленопідської, Новорайської, Іванівської, Хрестівської, Тавричанської та Костянтинівської ОТГ.
Під час заходу було обговорено багато питань щодо передачі земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів у комунальну власність громад; розглянуто Проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення»; також мова йшла про проведення нормативної грошової оцінки населених пунктів та її особливості, відчуження земельних ділянок за умови відсутності спадкоємців, розробку містобудівної документації та планування використання територій.
На цьому робота з громадами щодо просторового планування не закінчується! Слідкуйте за анонсами на сторінці регіонального офісу у фейсбук.

Підготувала експертка з висвітлення
Програми "U-LEAD з Європою" Анастасія Супрун