У Мін’юсті презентували проєкт Концепції комунікаційної стратегії, яку розробили херсонський фонд "Захист"


У Міністерстві юстиції за участі в. о. Державного секретаря, керівника Секретаріату Державного секретаря Олени Мацків та представників громадськості відбулася презентація проєкту Концепції комунікаційної стратегії 2019-2022. Захід організовано в рамках реалізації проекту ПРООН «Підтримка комплексного реформування державної служби шляхом посилення співпраці громадянського суспільства та Уряду України», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.


Концепція комунікаційної стратегії була розроблена, враховуючи та відповідно до Стратегічного плану діяльності Міністерства юстиції на 2019-2022 роки. Її головне завдання – розвивати комунікаційний потенціал Мін’юсту та його структурних підрозділів в розрізі забезпечення реалізації державної правової політики.

«Ця Концепція – це наші орієнтири для покращення комунікації з громадськістю, розширення наших послуг та задоволення інформаційних потреб громадян. Ми максимально відкриті й публічні та готові швидко реагувати на суспільні запити. Наш головний меседж незмінний – юстиція відкрита для людей!», – наголосила Олена Мацків.

Концепцію буде включено до плану роботи Міністерства юстиції України та оприлюднено на сайті.
Розробку концепції координував Фонд громади міста Херсон "Захист"