Конкурс для журналістів та блогерів на створення матеріалів про права людини в контексті ЛГБТКІ

ЛГБТ у Херсоні проводить конкурс


БО “ ІНША” оголошує конкурс серед журналістів та блогерів Херсону та Херсонської області на створення матеріалів про права людини в контексті ЛГБТКІ .

 
Мета конкурсу: привернути увагу суспільства до проблеми дискримінації ЛГБТКІ спільноти у суспільстві та державі через якісні журналістські та блогерські матеріали. Широка медійна дискусія має сприяти подоланню високого рівня дискримінації та підвищенню толерантності в Україні, й зокрема на Херсонщині.

Період для створення медіаматеріалів та публікації (виходу в ефір ) у місцевих та регіональних СМІ та блогах  – з 1 січня по 15 жовтня  2019 року.

Фіналісти отримають:
почесні призи;
дипломи.

Головні критерії для оцінки заявок: суспільна користь, оригінальність ідеї, дотримання журналістських стандартів, використання мультимедійних інструментів.
Як прийняти участь: Просимо надсилати посилання на опубліковані матеріали, та/або відео, аудіофайли, фотокопії матеріалів у друкованих виданнях на адресу boinasha@qmail.com. У темі листа вкажіть: “Конкурс для ЗМІ” та не забудьте вказати в листі ваші ім’я, прізвище та номер телефону.

Контактна особа: Марина Усманова, boinasha@qmail.com