"Захист" проведе вебінар «Інструменти місцевого фандрейзингу»

Лариса Польська

28 квітня о 14.00 відбудеться вебінар на тему: «Інструменти місцевого фандрейзингу».
Для того, щоб взяти участь у ньому, потрібно зареєструватися за посиланням

Вебінар проведе Лариса Польська, голова правління БО «Фонд громади міста Херсон «Захист», яка має величезний досвід успішної реалізації фандрейзингових кампаній у громаді.
Вона поділиться ефективними практиками залучення ресурсів організаціями громадянського суспільства для впровадження власних соціально важливих ініціатив; допоможе забезпечити прозорість і публічність у цьому процесі; навчить ефективній організації відповідних заходів; ознайомить із необхідним інструментарієм та інноваційними методами.
Також учасники вебінару дізнаються, як здійснювати фандрейзинг чітко у законодавчому полі, зокрема, яким чином працювати із благодійними скриньками.
Захід відбудеться у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи», у Херсонській області його впроваджує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист».
Технічна підтримка вебінару надається Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».