ЖІНКИ – ЦЕ 50% УСПІХУ МУЗИКІВСЬКОЇ ОТГ

Музиківська ОТГ під час карантину запустила цикл інтерв’ю з жінками-лідерками своєї громади «Жінки – це 50% успіху Музиківської ОТГ». На сайті громади вже можна прочитати інтерв’ю з директоркою Східненської школи Аліною Місюрою, екоактивісткою Мариною Гажур та депутаткою Світланою Позняк.

В стресових ситуаціях та у період невизначеності віру у майбутнє можуть повернути лише люди. Люди, що нас оточують, допомагають сьогодні та створюють майбутнє. Музиківська об’єднана територіальна громада багата на такі особистості. Ідея про цикл інтерв’ю з жінками-лідерками громади з’явилася вже дуже давно. Розуміємо, що за позитивними результатами громади стоять люди, які своєю щоденною працею наближають нас до успіхів. Ініціаторка, секретарка Музиківської сільської ради Людмила Погрібна поділилася своїми враженнями від проєкту:

Ми підготували цикл інтерв’ю з активними, чарівними та дієвими жінками нашої громади. Хочемо познайомитися з ними не лише в ролі депутаток чи керівників, не лише в ролі матері чи дружини, а побачити в них глибокі особистості, зрозуміти їх мотивацію та принципи. Знаємо, що жінки – це 50% успіху Музиківської ОТГ.

Я особисто не змогла б знайти часу та сили щоб втілити цю ідею в життя. Як виявилося для успішної реалізації дуже жіночої ініціативи нам не вистачало… чоловіка! Інтерв’юером став Михайло Чепура - активний житель нашої громади та творча особистість.

Більшість інтерв’ю проходили в дистанційному форматі – через соціальні мережі та спілкування телефоном, але зовсім не втратили емоційності. Зараз маємо вже 9 героїнь і шукаємо наступну!

Сподіваємося наша ініціатива буде цікава не лише місцевим жителям, які по іншому поглянуть на таких знайомих жінок, а й іншим громадам та нашим партнерам. В громаді вже зараз відчуваємо жваве обговорення — люди читають, а не лише прогортають нашу сторінку. Постійно звучить головне питання «Хто наступна!?».

Нагадуємо, що на сайті громади вже можна прочитати інтерв’ю з директоркою Східненської школи Аліною Місюрою, екоактивісткою Мариною Гажур та депутаткою Світланою Позняк. Чекайте на нове інтерв’ю кожної п’ятниці!

Підготувала експертка з висвітлення
Програми "U-LEAD з Європою" Анастасія Супрун