Херсонський хаб допомоги родинам продовжує роботу у напрямку соціалізації дітей

Широкі можливості хабу
Всі співробітники Херсонського хабу допомоги родинам з дітьми впевнені, що кожна дитина, яка приходить до них на заняття, має можливість розвиватися, відкривати свої таланти та досягати успіхів. «Ми прагнемо створити найкращі умови для розвитку кожної дитини, надаючи їм індивідуальну підтримку та позитивне стимулювання», – стверджують колеги. Це психологиня, соціальна працівниця, логопед та адміністратор хабу.
Розмаїття можливостей для розвитку дітей

В херсонському хабі діти беруть участь у різноманітних програмах: від логопедичних занять та дошкільної підготовки до арттерапії та кінопоказів з обговоренням. Кожна програма спрямована на розвиток різних аспектів особистості дитини: мовлення, креативності, самовираження, спілкування, соціальних навичок та самореалізації.
Родини і батьківство
Батьки також активно беруть участь у різноманітних програмах хабу, який базується на допомозі  не лише дітям, але і загалом родинам. Дорослі отримують підтримку, консультації та поради від фахівців з психології та соціальної роботи. Сприяючи позитивному батьківству, співробітники хабу у творчій співпраці створюють гармонійне середовище для розвитку дитини.
Розвиток особистості
«Кожна дитина у нашому хабі – це історія успіху. Діти стають впевненими та щасливими особистостями, готовими до нових викликів та досягнень. Ми пишаємося кожним та кожною з них і раді бачити, як вони ростуть і розвиваються попри складні умови, в яких живуть», – запевняє соціальна працівниця хабу Ірина, і з нею згодні всі її колеги. Заняття з логопедом, психологом та соціальним працівником за підтримки  міської влади формують таку потужну синергію, що зміни на краще відчувають як діти, так і батьки.

Контактна особа:   соціальна працівниця хабу  Ірина Костенюк, тел. +38 (095)7499633

Громадська організація “Успішна жінка” у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за підтримки Міністерства закордонних справ і міжнародної торгівлі Канади реалізує проєкт “Надання психосоціальної підтримки та кейс-менеджмент родин з дітьми у Херсонській області, які постраждали внаслідок війни” у форматі хабів, впроваджуючи інтегровану модель психосоціальних послуг.  

Прес-служба проекту