Херсонський регіональний офіс Програми "U-LEAD з Європою" розпочав онлайн-консультації у зв'язку з карантином

 #StayAtHome з користю! Радниця Програми "U-LEAD з Європою" Олександра Фадєєва надала онлайн консультацію з питань підготовки проєктних заявок на окремі конкурсні відбори!

Під час консультації підійматися питання розробки окремих розділів проєкту, роботи громадських організацій, відведення земельних ділянок для зон відпочинку та встановлення дитячих майданчиків.

Олександра Фадєєва: "Часто у сільській місцевості відсутні заклади громадського харчування. З одного боку сьогодні це питання не на часі, з іншого — карантин рано чи пізно закінчується. Застерігаю, що органи місцевого самоврядування та їх посадові особи не можуть займатися комерційною діяльністю. Найкраща допомога з вашого боку — це інфраструктура, визначеність комунальних приміщень, які можна орендувати, нарешті державно-приватне партнерство. Будь-який варіант кращий аніж посадовець-бізнесмен".

Найближчим часом на цьому наші консультації не закінчуються:
📍до 27 березня включно можна подати заявку на отримання дистанційної консультації у квітні https://cutt.ly/ttnDgZI📍31 березня онлайн-консультація «ОМС під час і після карантину: правові аспекти» https://cutt.ly/EtnDl9P📍31 березня онлайн-консультація з питань підготовки проєктів на окремі конкурсні відбори https://cutt.ly/8tQ1J6r

Підготувала експертка з висвітлення
Програми "U-LEAD з Європою" Анастасія Супрун