Сільські юристи працюють у громадах


В лютому розпочали свою роботу Центри правової інформації та консультації Виноградівської та Новорайської ОТГ, які дію за сприяння Офісу Мережі правового розвитку Херсонської обласної організації Комітету виборців України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Розвиток громад Херсонщини через вдосконалення механізму правової допомоги».
Центр офісу було вирішено розмістити в приміщенні Тарасівського старостату за адресою: с. Тарасівка, вул. Садова, 99. Прийом громадян веде юрист – Куліда Яна Василівна.
За для результативної роботи Центру було здійснено інформування населення шляхом розклеювання оголошень по місцевості (школа, дитячі садки, бібліотека, аптека, дошки оголошень, стовпи, автобусні зупинки, магазини), розміщено інформацію на веб-сторінці ОТГ та створено сторінку у соціальній мережі Facebook.
 
Також в Новорайській об’єднаній територіальній громаді відкрився Центр правової інформації та консультації, який також буде діяти  сприяння Офісу Мережі правового розвитку Херсонської обласної організації Комітету виборців України. У Новорайську центр відкрився вперше – на виконання програми безоплатної правової допомоги, яка була ухвалена у минулому році. Вести прийом буде Григоренко Ольга Олександрівна.
На фото: у Тарасівці проводять інформаційну кампанію.
Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Розвиток громад Херсонщини через вдосконалення механізму безоплатної правової допомоги». Матеріал відображає позицію авторів і не  обов’язково збігається з  позицією Міжнародного фонду «Відродження»