Рятуємо разом: допоможи дітям Херсонщини через платформу Bekind

 

Кожна гривня важлива для допомоги дітям тимчасово окупованої Херсонщини!
За ВЕРЕСЕНЬ допомогу від вас, доброчинці, отримало 75 родин з дітками з інвалідністю, з немовлятами та багатодітні родини.
Усього з початку війни прямою фінансовуою допомогою підтримано 1069 родин,в яких виховується 2063 дитини багатостраждальної Херсонщини.
Відтепер перерахувати кошти для гуманітарної програми “Рятуємо Разом.Херсон” можна на благодійній Інтернет-платформі Bekind посилання тут.
Фонд громади міста Херсон “Захист” став першою організацією з Херсонської області, зареєстрованою на цій популярній платформі.
Усі фонди, представлені на Bekind, пройшли перевірку і мають бездоганну репутацію.
Не є виключенням і наш Фонд, який прагне залучити нових благодійників в Україні та за кордоном, щоб допомогти якомога більшій кількості херсонських родин із дітьми, які потребують підтримки у першу чергу.
Kind Challenge використовує сучасну міжнародну платіжну систему, яка дозволяє просто, швидко й безпечно зробити пожертву з різних куточків світу у різній валюті, підтримує популярні електронні гаманці Apple Pay і Google Pay.
Підтримайте дітей Херсонщини!
Зробіть це легко і зручно на платформі Bekind
Підтримай дітей Херсонщини просто натиснувши на кнопку “пожертвувати” – картинку “Серце у долонях” на сайті Фонд громади міста Херсон “Захист” – https://zahyst.ks.ua 
Будемо вдячні за допомогу дітям тимчасово окупованоі Херсонщини за реквізитами:
Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
МФО 352479
АТ КБ «Приватбанк»
р/р UA683052990000026007041101328
Призначення платежу – «Рятуємо разом»
Матеріал передруковано з сайту Громадський простір