Допомога ВПО з Херсонщини: Миколаїв приймає та підтримує

Консультації з питань пошуку житла та роботи для вимушених переселенців з Херсонської області в Миколаєві

Громадська організація "ХЕРСОНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРАВ ЛЮДИНИ" в рамках роботи консультаційної гарячої лінії “На захисті ВПО 24/7” для вимушених переселенців з Херсонської області надає допомогу в пошуку ...

Громадська організація “ХЕРСОНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРАВ ЛЮДИНИ” в рамках роботи консультаційної гарячої лінії “На захисті ВПО 24/7” для вимушених переселенців з Херсонської області надає допомогу в пошуку тимчасового житла для вимушених переселенців з Херсонської області та пошуку роботи у Миколаївській області.

Експерти проєкту надають консультації з питань пошуку роботи, оформлення резюме, готують щотижневу розсилку актуальних вакансій для ВПО, які звертались до ГО за допомогою.

Нагадаємо, що громадська організація “ХЕРСОНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРАВ ЛЮДИНИ” запустила роботу консультаційної гарячої лінії “На захисті ВПО 24/7” для вимушених переселенців з Херсонської області. Мета – захистити права та надати екстрену гуманітарну допомогу в умовах військових дій.

Напрями консультацій:

соціальні питання – контакти органів влади, оформлення соціальної допомоги, правила перетину кордону та поновлення документів;

гуманітарна допомога – точки розповсюдження, збір запитів від населення;

Консультації будуть проходити онлайн по Skype, Zoom, Viber і за телефонами гарячої лінії.

Отримати допомогу та консультації спеціалістів центру можна за телефоном гарячої лінії та онлайн на сторінці організації:

+380 73 671 32 94    https://www.facebook.com/khhrcngo 

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Матеріал з сайту Громадський простір