Підписано Меморандум між незалежними експертами та Тягинською громадою

 


Сьогодні між Тягінською громадою та Причорноморським центром політичних і соціальних досліджень було підписано меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг. Спільні дії організації та громади, насамперед, спрямовані на покращення якості надання адміністративних послуг жителям – а саме, створення Центру надання адміністративних послуг.



Створення ЦНАП сприятиме максимальному залученню жителів громади до процесу надання адміністративних послуг, буде слугувати запобіжником для можливих конфліктних загострень в цій сфері, та зробить процес надання послуг прозорим та відкритим. У рамках діяльності, Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень:

- надає експертні консультації щодо інституційного та фізичного створення ЦНАП;

- надає консультації щодо проектів документів, які забезпечують створення та діяльність ЦНАП (регламент, графік роботи, перелік послуг тощо);

- надає консультації щодо розробки інформаційних та технологічних карток,  підготовки угод з суб’єктами надання адміністративних послуг;

- сприяє громаді в процесі інформування та залучення жителів громади до діяльності ЦНАП.

 Матеріал публікується в межах проекту "Активна участь громадян в процесах реформ – шлях до розв’язання конфліктів", який реалізується за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".