Відкриті діалоги про громадський бюджет або як можна взяти участь у голосуванні за громадські ініціативи?


Команда ГО "Глобальний погляд" в черговий  раз влаштувала діалоги просто неба про те, як городяни можуть взяти участь у голосуванні за проєкти Громадського бюджету на 2019 рік.
На свіжому повітрі, біля фонтану і квітів спілкування з містянами є приязнішим, ніж у кабінетах.

Приємно, - діляться результатами свого обговорення колеги, - що декотрі з перехожих вже проголосували за обрані проєкти громадського бюджету міста Херсона на 2019 рік. А декотрі почули про програму вперше, та щиро зацікавилися ідеєю проголосувати за Херсон покращений. Виявилося, що неподалік були й автори деяких проєктів (мабуть, спостерігали за проведенням акції 🙂).


Та знайшлися й такі, яким нічого не відомо про те, що Херсон уже голосує. А є херсонці з «ім’ям» «моя хата з краю, я нічого не знаю і знати не хочу»☹️ Добре, що таких менше.

P.S. Наступного тижня будуть ще відкриті діалоги - роз'яснення процедури голосування за проєкти громадського бюджету. Слідкуйте за анонсами!

*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2019 рік проводяться громадською організацією ІРЦ Правовий простір, громадською організацією Глобальний погляд, благодійною організацією Фонд милосердя та здоров’я та Газета "Вгору" за підтримки Херсонська Міська рада