"Гарячу лінію на виборах" відкрили юристи КВУ

 
При Херсонському офісі Мережі правового розвитку, який адмініструє Херсонська обласна організація Комітету виборців України з лютого працює «гаряча лінія».

«Гаряча лінія» відповість на всі «гарячі» запитання щодо виборів: як перевірити себе у списках виборців, як скласти правильно заяву на уточнення у списках, де знайти приміщення для голосування, як правильно заповнити бюлетень, що треба робити, якщо Ви будете в день голосування в іншому місті та на всі інші подібні запитання.

Також ми відповідаємо на запитання членів виборчих комісій, спостерігачів, активних громадян, які побачили правопорушення, що стосуються виборів – не залежно від ваших політичних уподобань - ви отримаєте об'єктивну правову консультацію. Наша мета - чесні, законні вибори.

Телефон 095 48 77 627 та 066 100 8191

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Розвиток громад Херсонщини через вдосконалення механізму безоплатної правової допомоги». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження»