У Кочубеївській ОТГ планують розробку освітньої та медичної цільових програм

8 жовтня експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень провели в Кочубеївській ОТГ круглий стіл, на якому обговорили подальші дії  з актуалізації Стратегії розвитку громади, зокрема в сферах освіти й медицини.
Разом з представниками місцевого самоврядування, працівниками медичної та освітньої галузі голова ПЦПСД Олександр Мошнягул та експерт Володимир Молчанов обговорили законодавчі зміни в освітній та медичній галузях та запланували розробку цільових програм й технічно-економічне обґрунтування оптимізованих закладів.

Експерти Причорноморського центру допоможуть Кочубеївській ОТГ визначити найкращий варіант реорганізації закладів освіти й медицини з точки зору як надання якісних послуг громадянам, так і економічних можливостей.

 Нагадаємо, що з вересня Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень розпочав новий проект, направлений на сприяння в реалізації завдань освітнього та медичного компонентів Стратегії розвитку Кочубеївської ОТГ.

Проект «Сприяння в реалізації завдань освітнього та медичного компонентів Стратегії розвитку Кочубеївської ОТГ» здійснює Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".