Гран прі Всеукраїнського сімейного квест-фестивалю «Щасливі разом!» завоювала сім’я з Херсона

З 3 по 5 серпня в Херсоні відбувся Всеукраїнський сімейний квест-фестиваль «Щасливі разом!» для сімей, які виховують дітей з синдромом Дауна.

З 3 по 5 серпня в Херсоні відбувся Всеукраїнський сімейний квест-фестиваль «Щасливі разом!» для сімей, які виховують дітей з синдромом Дауна. У заході взяли участь 15 сімей з Херсонської, Вінницької, Миколаївської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Одеської та Волинської областей. Переможцями квест-фестивалю у спортивному конкурсі стала сім’я Мельник з Луцька, у кулінарному конкурсі – сім’я Романенко з Херсона, у творчому конкурсі – сім’я Цикало з Харкова, володарями Гран прі стала сім’я Рожковських з Херсона. Переможці та учасники квест-фестивалю отримали цінні подарунки.

Основна мета фестивалю підтримати сім’ї, створити майданчик для обміну досвідом, показати суспільству, що сім’ї, які виховують дитину з синдромом Дауна, активні та щасливі.
У заході взяли участь виконуючий обов’язки заступника Херсонського міського голови Михайло Лінецький, заступник директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олена Князева, головний спеціаліст Департаменту освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації Анастасія Гордєєва, директор Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антон Єфанов.
Підтримали захід понад 30 партнерів та спонсорів.
З 3 по 5 серпня в Херсоні відбувся Всеукраїнський сімейний квест-фестиваль «Щасливі разом!» для сімей, які виховують дітей з синдромом Дауна.


Організатори: Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» - це громадська організація, що створена за ініціативою батьків, які виховують дітей з синдромом Дауна та зареєстрована 21 березня 2014 року. 
Сторінка у ФБ
sunnydity@gmail.com   
Тел.: 0997028895 - Ірина, 0505718519 - Тетяна.