По Каховці у вишиванці - квест-гра на честь сторіччя Української революції

По Каховке в вышиванке - квест-игра

27 квітня відбулася сьома міська квест-гра "Патріот" "По Каховці у вишиванці" організована відділом освіти, відділом у справах молоді та спорту. Співорганізатори - Каховський історичний музей, редакція газети "Каховська зоря" та міська організація ветеранів. Ця гра була присвячена - 100-річчю Української революції, Дню Перемоги, Дню пам’яті та примирення, пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО.

Засновником та ініціатором квесту є Центр дитячої творчості.
Вісім команд з 7 шкіл зібралися біля меморіального комплексу "Вічний вогонь", звідки традиційно стартує гра, на урочисту лінійку. Команди прозвітували про готовність проголошенням назви та девізів, а також традиційно хвилиною мовчання по загиблим захисниками України та поклали квіти до меморіального комплексу "Вічного вогню".
На сьомих КП молодь чекали куратори, які завжди відгукуються і співпрацюють з молоддю: Литвиненко Ольга - КП "ЦДТ", Пашинський В’ячеслав - КП "Козак Мамай", Горбач Лариса та Дар’їна О.Ф. - КП "Рада ветеранів", Бочко Альбіна - КП "Білий дім", Радіонова Ольга - КП "Каховська зоря", Култаєва Валентина - КП "ДЮСШ" та Колос Валентина - КП "Історичний музей".
До квесту молодь ретельно готувалася, тому і показали гарні результати.
Команди "Мандрівник" (СЗОШ № 2), "Сокіл" (ЗОШ № 3), ЗОШ № 4 та курінь ім. Богдана Ружинського (ЗОШ № 5) - отримали грамоти за участь у грі. ІІІ місце (41 бал.) виборола команда ЗОШ № 1.
Дві команди "ГУК" з НВК "Каховська гімназія" та команда із ЗОШ № 6 набрали однакову кількість балів по 44 бала.
Переможцем (згідно з Положенням - "Якщо кількість балів у двох або декількох команд буде однакова то штаб гри буде вважати переможцем ту команду, яка буде мати кращий час на фініші") було проголошено вперше команду ЗОШ № 6, яка показала кращий час на фініші.
Тож Кубок цього року перейшов із ЗОШ № 4 до команди ЗОШ № 6.
В музеї був фініш гри, саме у цій, завжди привітній для дітей господі були підведені підсумки та вручені грамоти і подарунки начальником відділу у справах молоді та спорту Зубковим В.А.
Джерело