Презентація книги Наталії Беліцер книги «Кримські татари як корінний народ»

Наталья Белитцер


12 квітня 2017 року о 12-00 годині, в приміщенні  Херсонської обласної державної адміністрації (м.Херсон, пл. Свободи, 1, II поверх) відбудеться презентація нової роботи відомої дослідниці, провідної української експертки з питань корінних народів і національних меншин, експерта Інституту демократії ім. Пилипа Орлика пані Наталії Беліцер книги «Кримські татари як корінний народ».


Це видання - результат багаторічної невтомної роботи пані Наталії, яка віддана справі захисту прав кримськотатарського народу і побудові справедливого толерантного суспільства в Україні.

Книга буде цікавою та корисною насамперед тим, хто займаться цією темою, або у своїй роботі так чи інакше пов’язаний  з процесами,  що відбуваються  на окупованій території і звичайно, для ближчого знайомства з одним з корінних народів України – кримськими татарами.

Захід відбувається за організаційної підтримки  БО «ККСЦ «Куреш», Херсонського міського меджлісу, Херсонської обласної державної адміністрації. Книга "Кримські татари як корінний народ" була підготовлена і видана за підтримки "Кримського дому".


Для участі в західі, потрібно зареєструватися за телефоном: (0552) 263318, (0552) 265058
або адресою:  proekt-uvp@ukr.net