Прем'єра фільму «Жінки Майдану» у Херсоні

Фільм "Жінки Майдану"

Програма імені Фулбрайта в Україні разом із громадською організацією «Успішна жінка» і Культурним центром «Kherson Art Hub» радо запрошують на презентацію документального фільму «Жінки Майдану», що відбудеться у вівторок,  11 квітня о 18:00 в «Kherson Art Hub» за адресою: м. Херсон, вул. Гімназична, 30А (стара назва вулиці – Червоностудентська).


Фільм «Жінки Майдану» присвячений ролі жінок у творенні Революції Гідності. Автори фільму – Ольга Онишко і Петро Дідула – працювали над ним протягом всіх подій Майдану і після нього. У продовження документального фільму започатковано інтернет-проект «Ms. Майдан», що постійно доповнюється новими документальними історіями про жінок. Фільм було визнано кращим документальним фільмом на фестивалі Fort Myers Film Festival, ним було започатковано акцію в США «In Solidarity We Stand».

Ольга ОНИШКО – журналістка, громадська активістка, режисерка і продюсерка. Родом з Галичини, від 2002 року мешкає у США. Продюсер і режисер документального фільму «Три історії Галичини» (2010).
Петро ДІДУЛА – журналіст, оператор, фотограф. Випускник факультету журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка (1993) та філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету (1999). Учасник низки міжнародних фотовиставок, режисер та оператор. Працює в Українському Католицькому Університеті.

Тривалість фільму – 1 година.