Телетрансляція нагородження переможців конкурсу "Благодійна Херсонщина"

Благодійна Херсонщина

 
Дивіться на телеканалі "Скіфія" ЦЕРЕМОНІЮ НАГОРОДЖЕННЯ переможців конкурсу “БЛАГОДІЙНА ХЕРСОНЩИНА-2016” : 16 квітня, у Великдень, о 17.25 та повтор 22 квітня о 12.25
Фонд громади Херсона Захист» — офіційний партнер Національного конкурсу «Благодійна Україна». Четвертий рік у ньому брали участь благодійники Херсонщини, й четвертий рік ми проводили у студії телеканалу “Скіфія” церемонію нагородження кращих доброчинців. Дякуємо за таку можливість нашому постійному партнеру – обласному телеканалу «Скіфія»!
Як проходив конкурс у цьому році? На адресу національного оргкомітету від Херсонщини надійшло 25 заявок від трудових колективів, громадських організацій, просто активних людей, які мали бажання та не полінилися представити тих благодійників, з якими співпрацювали, від яких отримували допомогу, або не могли не помітити їх добрі справи. Як завжди, анкети кандидатів надсилалися на адресу Національного конкурсу. Але у його умовах цьогоріч були введені нові правила — на відміну від минулих років в областях не створювалися журі та наглядові ради. Переможців та лауреатів як Національного конкурсу, так і регіонального обирало національне журі . Тож в результаті наш оргкомітет отримав рішення для проведення церемонії нагорождення переможців конкурсу "Благодійна Херсонщина-2016".

Усі вони відзначені дипломами, а переможці конкурсу – унікальною бурштиновою статуеткою «Янгол добра» , яка є спільною розробкою Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів.
 
Тож імена переможців:
Номінація «Громадянська благодійність»:
— Баркаренко Олег – переможець;
— Дяков Сергій – лауреат.
Номінація « Благодійність в охороні здоров’я та соціальній сфері» :
— ТОВ «Данон Дніпро» — переможець;
— Херсонська філія ПАТ Приватбанк — лауреат.
Номінація «Благодійна акція» :
— “Kniga art studio” – переможець;
— Херсонська багатопрофільна гімназія № 20 – лауреат.
Номінація « Благодійність в культурі та освіті»:
— Ансамбль народного танцю «Калиновий цвіт» Херсонського центру позашкільної роботи — переможець;
-Комунальний заклад Херсонської обласної ради “Палац молоді і студентів” — лауреат.
Номінація «Молодіжна та дитяча благодійність»:
— Херсонський національний технічний університет — переможець;
— Херсонський центр позашкільної роботи -лауреат.
Спеціальна відзнака «Благодійність у медіа»:
-ТОВ «Телерадіокомпанія Херсон плюс» — лауреат.