Рух ОСББ буде вимагати відправити титульні списки на доопрацювання

 
Сьогодні зранку, 18.04.2017 було проведено Координаційну раду керівників Комітетів ГО "Рух розвитку ОСББ м.Херсона" задля вироблення загального плану дій щодо питання затвердження титульних списків, які виносяться на виконком 19.04.17

Координаційна рада запропонувала наступний план дій на розгляд голів ОСББ:
1) Вимагати на виконкомі 19.04.17 не приймати титульні списки у тому вигляді, який він має зараз.
2) Запропонувати органам місцевої влади створити робочу групу з депутатів та представників голів ОСББ (60% від складу групи згідно рекомендацій деп.комісії з ЖКГ стосовно відсотка включення будинків від ОСББ). Пропозиція: включити в робочу групу представників ГО "Рух розвитку ОСББ м. Херсона", Ассоціації голів "Пліч о пліч" та інших бажаючих долучитися до конструктивної співпраці представників ОСББ, в т.ч. з ради голів ОСББ при голові ХМР.

3) Мета групи :
а) переглянути існуючи критерії та пріорітетність потрапляння у титульні списки будинків усіх форм власності
 б) детальний перегляд будинків, що запропоновані у теперешніх титулах (документальний та фактичний, з виїздом на будинки)
в) контроль виконання переглянутих крітеріїв під час включення в оновлені титульні списки
 г) подальший контроль головами ОСББ (після закінчення строків повноваження групи) за дотриманням строків підготовки документації після затвердження списків, задля запобігання затягування виділення коштів та своєчасного проведення ремонтів влітку.
д) задля оперативних напрацювань визначити термін роботи групи - 1 місяць .
 
Про все це "Рух розвитку ОСББ м.Херсона" готує звернення до виконкому на 19.04.2017. Готуємо, також, додаткові інформаційні запити з цих питань.
ІНФО-центр "Рух розвитку ОСББ м.Херсона"
ГАРЯЧА ЛІНІЯ 050 9119589
Людмила Чайка