Олімпіада «Фінансовий геній» відкриває можливість вчитися у престижному вузі

Финансовые гении

П’ятий рік поспіль навесні в Україні проходить Всеукраїнська олімпіада “Фінансовий геній”. Усі учні, що люблять вирішувати складні завдання та хочуть стати юними фінансовими геніями країни, мають поспішати, аби встигнути зареєструватися в олімпіаді на спеціальній сторінці ЮніорБанку.



Бажання позмагатися в олімпіаді вже виявили більше 500 українських учнів. Щоб стати учасниками найбільшого фінансового заходу, школярам потрібно лише оформити картку Юніора.
“Брати участь у Всеукраїнській олімпіаді “Фінансовий геній-2017” мають право старшокласники 9-10 класів (14-15 років включно), які планують поступати до вишів. На переможця олімпіади “Фінансовий геній” чекає головний приз - 50 000 гривень. ПриватБанк оплатить щасливчику навчання в будь-якому вищому навчальному закладі України, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. - Володар другого місця отримає 15 000 грн, винагорода за третє місце -10 000 грн”.
Олімпіада триватиме два тури. Перший тур - дистанційний: у період із 10.04.2017 до 01.05.2017 року необхідно виконати три завдання. Другий тур - очний. Тренери ЮніорБанку сформують групу з 20 учасників, які наберуть максимальну кількість балів. Про дату проведення очного туру учасників повідомлять окремо.
Представники Херсонської області завжди брали активну і успішну участь у цій олімпіаді. Наші учні двічі входили до числа кращих олімпійців - претендентів на звання «Фінансового генія» - і були запрошені до Дніпра на фінальне змагання. А випускник БізнесШколи ЮніорБанку, учень Херсонського обласного ліцею Олександр Стрілець допоміг команді нашої області заробити почесне третє місце у Всеукраїнському конкурсі з фінансової грамотності. Реєстрація вже завершується, не пропустіть свій унікальний шанс!
Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Піонерами проекту в нашому регіоні стали Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради. Цікаві заходи проекту доступні всім бажаючим школярам. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.com.ua