У Новій Каховці презентували нову громадську організацію – «Ніхто крім нас»

"Ніхто крім нас" у Новій Каховці

25 березня, у приміщенні великої зали Новокаховського міськвиконкому відбулась пресс-конференція новоствореної організації ветеранів  повітряно-десантних військ  “Ніхто крім нас”. 

Очоловив ГО новокаховчанин Володимир Арнаут, заступником голови  став Руслан Агаєв.Саме вони й презентували організацію представникам місцевих ЗМІ та запрошеним гостям.
Висловити підтримку та побажати плідної праці  організації прийшли представники інших місцевих ГО, таких як «Автомайдан» (Ю. Дяченко), «Біла Стріла» (Д. Марков). З вітальними словами та дружніми настановами приїхав на зібрання керівник обласної організації «Ніхто крім нас» Юрій Бичковський. «Всеукраїнська спілка воїнів-десантників була створена 10 років назад. Херсонська обласна організація існує  стільки ж, – розповів він кореспонденту «НК online». – До мене звернулись новокаховчани, які проходили службу у десантних військах, з ініціативою створити громадську організацію та проханням підтримки. Я одразу дав хлопцям пораду зареєструвати ГО окремою від нашої спілки юридичною особою, що власне і було зроблено. «Паперові нюанси» впорядковані. Тож  час приступати до роботи. Тепер чекаємо від учасників конкретних і корисних справ».

За словами Руслана Агаєва, серед основних цілей організації – підвищення авторитету ЗСУ серед населення, патріотичне виховання молоді, допомога військовим побратимам, колишнім військовополоненим, учасникам АТО, їх сім’ям і т. д.

-Ми будемо поступово вливатися у активне громадське життя міста, долучатися до різних заходів, патріотичних акцій та ініціювати їх проведення, – зазначив В. Арнаут. – Поки що склад ГО нараховує 5 осіб. Але це поки що. Нехай нас буде небагато, зате спільною працею, вважаю, ми зможемо зробити багато. А з часом наші однодумці до нас приєднаються. Це можуть бути не лише колишні військові. Ми відкриті до співпраці з усіма активними та небайдужими мешканцями.В ході презентації до присутніх також звернулися представники місцевого самоврядування: заступник міського голови Сергій Давидюк (до речі, також десантник), керуючий справами виконкому Василь Акуленко, радник міського голови Юрій Кобцов.Усі вони  зазначили, що міська влада охоче підтримуватиме гарні ініціативи, спрямовані на користь міста і його громади, за винятком політичних акцій і т.п. «Думаю, що ваші ідеї знайдуть підтримку місцевої влади, адже усі ми працюємо на благо міста і громади, – наголосив Юрій Кобцов. – Справ у нас багато, готові обговорити конкретні ідеї та пропозиції. Єдине, від чого б хотілося вас застерегти – аби ваша організація та її учасники не опинилися іграшкою у чиїхось руках, які  свої ганебні вчинки змогли б запросто прикривати честю та гідністю військових.  Тому будьте пильними. А всім нам бажаю успіхів!».

"Нова Каховка Онлайн"