Долучайтеся до Мапи третього сектору "Громадського простору"


На оновленому порталі "Громадський простір" кардинально змінена База даних неурядових організацій. Реконструкція бази стало необхідністю задля фіксування активних громадських організацій.


На сьогодні База НУО лишається ключовим ресурсно-довідковим сервісом Громадського Простору і третього сектору й отримала додаткову функціональність – можливість швидко шукати і знаходити партнерів, щоб розуміти, які активності відбуваються у Вашому регіоні, які кооперації можливі для добробуту громад. А ще це хороший зріз громадської активності в регіоні – простежити хто є хто, хто розуміє важливість бути інформаційно активним, а отже представленим зокрема в цій Базі.

Команда Громадського Простору запрошує НУО, які прагнуть називатися дійсно дієвою і “живою” організацією – зареєструватись в спільному для всього громадського сектору Реєстрі активних НУО.

Фільтраційні меню Бази НУО працюють за 3 важливими параметрами пошуку:

- видами роботи НУО (збір пожертв, консультування, моніторинг тощо)
– напрямками (тематика – вибори, екологія, гендер тощо)
– регіонами

Тож, реєструйтесь – відповідальна особа від НУО, яка зареєстрована на Порталі, має можливість самостійно створити профайл своєї організації, вказавши всю необхідну інформацію (в запропонованих обов’язкових полях форми додавання)

Поява на Мапі України вашої організації дуже важлива – тому при додаванні просимо вказувати не тільки місто, але й адресу офісу, з даними – широта та довгота, аби побачити себе не тільки в Базі, але поставити свою активну мітку на Мапі НУО України.

Як визначати широту і довготу ? Зайдіть, наприклад до Google Maps – впишіть свою адресу:  місто, вулиця, номер будинку – з`явиться мітка, тисніть на неї правою клавішею, обирайте  Що тут? – отримаєте дані широта і довгота, які потрібно буде вказати в запитуваних полях форми додавання.

Також для пошуку будь-якої цікавої Вам організації за назвою використовуйте Пошуковик Порталу (у верхньому полі меню – Пошук).

Джерело