Херсонським юніорам провели екскурсію залами Апеляційного суду Херсонської області


Учні БізнесШколи ЮніорБанку відвідали Апеляційний суд Херсонської області.  Хлопцям та дівчатам дуже сподобалося.

Що за Бізнес-Школа ЮніорБанку? Це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Програма допомагає дітям отримати корисні знання про банківську систему, фінанси, історію грошей, а також цінні практичні навички - як знайти друзів і стати авторитетом у класі, як заробити «перший мільйон» та управляти особистим бюджетом тощо.
Адмініструє цей освітний проект в нашій області Херсонська філія ПриватБанку. Вона не тільки проводить тренінги з основ фінансової грамотності, але й постійно влаштовує для юніорів унікальні квести, досліджує фінансові історії різних років, здійснює відеоревізії відділень та організовує різноманітні екскурсії.

“Наші освітні програми постійно розширюються, тому що ми маємо на меті виховання справжніх лідерів і всебічно розвинених особистостей, – говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. –  Екскурсія до Апеляційного суду Херсонської області запам’ятається юніорам надовго, адже вона подарувала чимало нових вражень, емоцій та знань”.
Наша довідка: Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.
У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.
Піонерами і найактивнішими учасниками програми у Херсоні є Херсонська гімназія №1 та Херсонський ліцей обласної ради. Цікаві заходи з призами доступні всім бажаючим школярам.
По інформації Оксани Мелещенко