Юрист Каховського центру правових послуг допомагає жінці встановити справедливість



Команда Каховського ЦВЮП спілкується з клієнтами


Ні для кого не секрет, що сільське населення малозабезпечене, у зв’язку з чим не має змоги звернутися за правовою допомогою до платних юристів або адвокатів. А під категорію, якій надається безкоштовна правова допомога в центрах, відкритих при районних правліннях юстиції, підпадають не всі громадяни.

 Але саме для того, щоб допомогти таким людям, і функціонують центри вторинних юридичних послуг в рамках проекту «Земельні права: консультування, правозахист та вирішення земельних конфліктів на півдні України».
26.08.2015 року до Каховського центру вторинних юридичних послуг у м. Каховці звернулася жінка. Селищна рада надала дозвіл на розробку технічної документації на загальну площу 0,0941 га для обслуговування житлового будинку. Наша клієнтка виготовила технічну документацію, але селищна рада відмовилась затвердити технічну документацію та неправомірно скасувала своє рішення на надання дозволу на розробку технічної документації на вищезазначену площу, стверджуючи, що необхідно зменшити площу земельної ділянки.
Юристом Каховського ЦВЮП підготовлено позов, а справа має всі шанси бути вирішеною на користь нашого клієнта.
Юрист ЦВЮП Денис Цінський

Центр юридичної допомоги -  м. Каховка, Херсонської області
Каховка, вул. Кірова, 2А, 1- поверх, к.2
Тел.: 095-3053932 (юрист), 099-0470446 (менеджер)
E-mail: ogdanetc@inbox.ru (менеджер)
E-mail: dcinskiy@mail.ru (юрист)
Графік роботи: Пн-Чт, 9.00-16.00