Завтра відбудеться акція "Не бійся - завтра вийде мільйон"

30 грудня виповнюється рівно місяць з того часу, коли правоохоронці жорстоко побили учасників Євромайдану у Києві. В результаті розгону, були нанесені тілесні ушкодження близько сотні мирних активістів. В наступні дні більше ніж мільйон громадян вийшли на центральну площу столиці на знак протесту проти злочинних дій влади.

30.12.2013 дня пройде всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН!» з метою нагадати про трагічну подію та мобілізувати українців на захист своїх прав.
Формат акції: група людей (мінімум три людини) з 13:00 до 14:00 виходить на перехрестя (або інше людне місце) із прапором України та плакатом «НЕ БИЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! ПАМ’ЯТАЄМО 30.11.2013». У такий спосіб ми нагадаємо про трагічні події ночі 30 листопада та будемо закликати громадян підтримувати один одного та захищати свої права.
Якщо тобі небайдуже майбутнє твоєї країни, приєднуйся до нашої ініціативи:
1) Повідом своїх друзів про акцію та збери собі команду;
2) Визнач для себе місце акції та напиши листа на мейл pamiataiu@gmail.com  вказуючи наступне: місце де плануєте стояти — місто, перехрестя вулиць/площа, контактне ім’я, телефон; ми відмітимо це на Google Maps.
3) Візьми із собою державний прапор, намалюй плакат та надрукуй листівки (макет буде доступний на http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan). Безкоштовно прапори та листівки для акції можна отримати у Києві на Майдані Незалежності у Києві 30.12.2013 з 9:00 до 12:00 (дерев’яний будиночок з назвою “Поселення”;
4) Проведи акцію 30.12.2013, зроби фото та перешли на pamiataiu@gmail.com - ми розмітимо це на Google Maps. 
Більше інформації про акцію буде розміщено на сторінці: http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan
Підтримаємо один одного у цей історичний час!
Громадський сектор Євромайдану