Для журналістів: тренінг з журналістських розслідувань - дедлайн 6 вересня


23-24 вересня 2013 року у Києві відбудеться тренінг з технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у сфері державних закупівель, який проводитимуть досвідчені медіа-тренери Олег Хоменок та Андрій Марусов.


ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у дводенному тренінгу з технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у сфері державних закупівель, який проводитимуть досвідчені медіа-тренери Олег Хоменок та Андрій Марусов.

Участь у тренінгу надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень, покращити знання з законодавства, що регулює відносини у сфері державних закупівель, , ознайомитись з найбільш розповсюдженими схемами зловживань у цій сфері, а також технологіями проведення журналістських розслідувань з цієї тематики, отримати консультації експертів.

До участі у тренінгу запрошуються журналісти усіх видів ЗМІ, які мають досвід роботи у ЗМІ не менше трьох років та мотивовані провести розслідування найближчим часом.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити заявку до 6 вересня 2013 року.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Групи учасників тренінгу формуються на конкурсній основі. ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 13 вересня 2013 року. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Ваші запитання надсилайте на електронну адресу irrp.org.ua@gmail.com або звертайтесь за номером 067 5472233.
Більше інформації на сайті ІРРП.