З індексом сталості громадянського суспільства можна ознайомитися й в Херсоні - анонс

Володимир Купрій
22 серпня 2013 року в місті Херсоні Творчий центр ТЦК проведе презентацію Індексу сталості організаіцій громадянського суспільства за 2012 рік.. Про його публікацію ми вже повідомляли
Презентація відбудеться в прес-клубі "Нового Дня" з 11-00 до 13-00. Про це повідомив організатор заходу Володимир Купрій.
Зателефонуйте для попередньої реєстрації на 0504420612

Індекс сталості розвитку громадянського суспільства (CSOSI) – це ключовий аналітичний інструмент, що вимірює прогрес розвитку громадянського суспільства в Центральній та Східній Європі. Протягом п’ятнадцяти років Індекс відстежує прогрес в розвитку громадянського суспільства в двадцяти дев’яти країнах. Індекс вивчає загальні сприятливі умови для розвитку громадянського суспільства, приділяючи особливу увагу правовому середовищу, організаційній спроможності, фінансовій життєздатності, громадянському представництву, наданню послуг, інфраструктурі та ставленню з боку громадськості. Кожен показник вимірюється за семибальною шкалою, де 1 показує дуже розвинутий рівень та 7 означає низький рівень розвитку. Даний звіт було підготовлено Агентством США з міжнародного розвитку у партнерстві з місцевими організаціями в кожній країні.