Якщо ти молода та активна людина, то для тебе молодіжний табір лідерів - дедлайн 22 серпня

Міжнародний молодіжний обмін «From Aquarium to the Seas». 40 молодих людей і 10 груп-лідерів з Австрії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Нідерландів, Литви, Молдови, Польщі, України та Туреччини протягом 10 днів братимуть участь у спортивних, культурних та освітніх заходах на березі Чорного моря.


Ти молода/ий і активний/а? Любиш спорт і хочеш попрацювати в міжнародній команді? Мрієш про дайвінг і скелелазіння в одному флаконі? Тоді міжнародний молодіжний обмін «From Aquarium to the Seas», який відбудеться з 16 по 24 вересня 2013 року в турецькому місті Бешикдюзю, провінція Трабзон, саме для ТЕБЕ!

Молодь матиме змогу розкрити свою внутрішню енергію через власне залучення до спортивних заходів. Учасники відвідають турецькі села та неурядові організації, спробують водні й гірські види спорту, такі як кемпінг, походи, водне поло, дайвінг. Ми віримо, що спорт об'єднує людей і залишається одним з видів діяльності для всіх, щоб залишатися енергійним і здоровим. Ця філософія збере 10 країн з метою побудувати дружні стосунки між учасниками, поширити культурне розмаїття, пропагувати спорт та здоровий спосіб життя як засіб боротьби проти расизму та дискримінації. Надихатиме нас гармонія 10 різних культур. Крім того, в кінці проекту учасники влаштують спортивні змагання на воді (плавання, водне поло, дайвінг), і місцева молодь матиме можливість приєднатися до цих змагань. Всі заходи пройдуть за підтримки професійних тренерів та рятівників.

Вимоги до кандидатів (2 дівчат та 2 хлопців):

- 18-25 років;

- Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

- Наявність чинного закордонного паспорту;

- Бажана залученість учасника до громадського сектору й чітке бачення популяризації отриманих знань, навичок та нових партнерських зв’язків;

- Готовність приймати участь у підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. За власний кошт учасника: організаційний внесок – 15 євро, 30% вартості витрат на доїзд до місця проведення та медичне страхування.

Чекаємо ваших анкет (заповнити можна тут) до 22 серпня.

***

Молодіжний обмін "From Aquariums to the Seas", ініційований турецькою організацією Dilektaşı Holiday Village Youth Association в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Institute for Peace & Dialogue (Австрія), Modern Youth Public Union” (Азербайджан), Office for Initiatives Promotion (Білорусь), Colorful House (Грузія), Stichting Diversiteitsland (Литва), "MilleniuM” Training and Development Institute (Молдова), Stichting Diversiteitsland (Нідерланди) та The "Mali Gorzowiacy" Folk Dance Group (Польща). Подія відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Джерело : "Громадський простір"