Візуалізуй свої дії!: всеукраїнський конкурс відеороликів до чотирьох хвилин

Ініціативна група молодих лідерів проекту “Візуалізуй свої дії!”, в рамках міжнародної програми “Людство в дії” (Humanity in Action), запрошує громадські організації, ініціативні групи та окремих активістів взяти участь у конкурсі відео робіт та презентувати свої відеоролики, тривалістю до 4 хвилин.

“Візуалізуй свої дії!” - є назвою та гаслом проекту. Його мета полягає у висвітленні кращих здобутків громадянського суспільства в Україні, їх широкій популяризації серед якомого більшої кількості людей.

Конкурсне відео має показати волонтерську роботу, досягнення громадських проектів, надії та бачення розвитку громадянського суспільства в Україні. Тематика конкурсу тут

Відеороботи приймаються до 31 серпня 2013 року.
По завершенні конкурсу усі відео роботи будуть зберігатись в он-лайн відеотеці успішних дій третього сектору в Україні. Колекція українських відео буде доповнена роликами, надісланими з інших країн та стане інтерактивним посібником та джерелом натхнення для кожного громадського діяча.

Дізнатись більш детальну інформацію про конкурс та зареєструватись можна на сайті проекту «Візуалізуй свої дії!» - http://visual-action.com/ У разі запитань звертайтесь за ел. адресою visua2013@gmail.com