Для молодих активістів з Херсонської та Миколаївської областей - можливість повчитися в Літній школі та отримати маленький грант - 10 червня дедлайн!

Набір в Літню школу інституційного розвитку для представників Херсонської та Миколаївської областей продовжено до 10 червня. Школа передбачена для активістів місцевих громадських організацій та ініціативних груп з Миколаївської та Херсонської областей, які працюють на користь своєї громади та хочуть поглибити свої знання з форм громадянської активності на локальному рівні, зокрема через посилення ресурсних можливостей власної організації

Орієнтовна тематика Школи (основна програма складатиметься на основі потреб учасників та учасниць):
1. громадянське суспільство в Україні;
2. роль громадських організацій у громаді на локальному рівні;
3. залучення людей до діяльності. Інформування, освіта, активізація у місцевій громаді.
4. менеджмент громадської організації
5. фінансовий менеджмент ГО;
6. локальна ініціатива як метод запровадження зміни.

Для учасників/ць з Миколаївської області навчання відбудеться 20-22-го червня 2013 (Миколаївська область, місце уточнюється).

Для учасників/ць з Херсонської області навчання відбудеться 3-5 липня 2013 (Херсонська область, місце уточнюється).

В подальшому у межах проекту учасники/ці Школи зможуть взяти участь у конкурсі на консультаційну підтримку розвитку організації та реалізації власних ініціатив.

Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд, проживання та харчування, забезпечують навчальними матеріалами.

Умовою прийняття до участі в Школі є зобов’язання взяти у ній участь у повному обсязі.

Бажаючих взяти участь у тренінгу просимо заповнити анкету і відіслати її на адресу: barush80@gmail.com 
Пріоритет надаватиметься учасникам з сільських населених пунктів і районних центрів.

Більше інформації можна отримати від Наталі Чермошенцевої, координатора проекту: natalia@socioprostir.org.ua, тел. (0552) 42 03 22.
Школа проводиться в рамках проекту «Посилення локальних НГО для розвитку громади». Проект фінансується з коштів Національного Фонду в підтримку демократії (США).