«Епідемія доброти» в Білозерці та Музиківці

17 лютого 2012 року по всій Україні відзначатимуть Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Вперше на теренах України це свято відзначили у 2010 році на Вінничині. Захід починався з трьох людей та однієї акції. Та в період підготовки до «Епідемії доброти» долучалось все більше організацій, студентів та небайдужих людей. В результаті - більше 500 зареєстрованих учасників, 15 акцій та флешмобів. На захід завітали майже всі національні ЗМІ. У 2011 році до «Епідемії доброти» долучилось 54 населених пункти по всій Україні!
У цьому році на «Епідемію доброти» "захворіла" Білозерка та Музиківка.
17 лютого о 13 год у Білозерці у фойє районному будинку культури активісти БРО ХОМГО «Молодіжний центр регіонального розвитку» Наталія Виноградова, Катерина Павловська, Марія Павлюк та Ольга Смутченко проводитимуть акції - скринька побажань, реєстр гарних справ, бульбашки щастя та гарний прогноз.
У Музиківці в сільській бібліотеці члени Музиківської молодіжної ради Людмила Бондаренко та Тетяна Трибушна показуватимуть фільм «Заплати іншому» 16 лютого о 16.00 та 17 лютого о 15.00. Також в бібліотеці будуть розміщені «Скринька доброти» та «Плакат добрих справ», які потім перемістяться до місця святкування Дня закоханих. В цей день відбудеться підведення підсумків акції «Поспішайте робити добро» - вже в суботу волонтери відвезуть зібрані іграшки, одяг та солодощі дітям з Херсонського притулку для неповнолітніх.
В цей день молодь роздаватиме на вулицях картки «робіть гарні справи», «посміхнись» та «щастя вам», закликатимуть людей бути відкритими та чуйними один до одного, робити добрі справи, не забувати казати потрібні слова близьким та й звичайним перехожим

«Епідемія доброти» в Білозерці та Музиківці